1. Naar de navigatie
  2. Naar de content

Ervaringen van VP3-therapeut

Marieke sinds 2008 VP3-therapeut: "Ik deel graag enkele ervaringen met het VP3-voedingsprogramma."

Marieke Muste, VP3 therapeute.

Mijn werk is mijn passie, ik werk met prachtige tools zodat mijn clienten zichzelf weer terug vinden.

 

 

 

 

Afvallen en ouderdomssuiker

"Een man van 37 jaar, 105 kilo, met ouderdomssuiker (diabetes type 2, niet-insulineafhankelijk), volgde vier weken lang onze stofwisselingstherapie.  Hij viel tien kilo af, waarvan negen kilo vet. Voordat hij startte gebruikte deze meneer medicatie (tabletten) om zijn bloedsuikerwaarden stabiel te houden.

Door het VP3-programma is de bloedsuikerwaarde gedaald naar een goed niveau, bovendien blijven de waarden stabiel. Hierdoor kon zijn behandelend arts hem adviseren om te stoppen met de medicatie."

Menstruatieklachten en afvallen

"Een vrouw van 45 jaar en 108 kilo, was steeds erg depressief voor haar menstruatie. Ze menstrueerde meestal acht dagen met heftige bloedingen. Ook had ze last van overmatig zweten. Tijdens de stofwisselingstherapie, na zo’n vier weken, verdwenen haar klachten. Haar menstruatie veranderde in vijf dagen normaal bloedverlies. Dat nam haar depressies weg. Ook het overmatig zweten verdween.

"Uiteindelijk is deze client in twee maanden ruim twintig kilo afgevallen, waarvan zestien kilo vet. Als emotionele eter zat ze in een vicieuze cirkel. Als ze zich slecht voelde, ging ze eten waarna ze zich nog slechter voelde. Gelukkig heeft ze dit weten te doorbreken."

Afvallen en bestralingen

"Een man van 59 jaar met een gewicht van ruim 110 kilo krijgt te horen dat hij voor de tweede keer prostaatkanker heeft. Hiervoor moet hij 35 bestralingen ondergaan. De artsen vertellen hem dat hij zich tijdens de bestralingen vermoeid en futloos kan gaan voelen. Het ontgiften van het lichaam tijdens het VP3-programma spreekt deze man erg aan en hij besluit de stofwisselingstherapie twee maanden te volgen. Eén week nadat hij begint met het VP3-programma starten de bestralingen.

Wanneer alle bestralingen achter de rug zijn, voelt hij zich gezonder en fitter. Hij sport drie keer in de week, loopt dagelijks een paar uur met de hond, heeft geen pijnlijke spieren en gewichten meer én is ook nog eens vijftien kilo afgevallen."

Meer ervaringen

Lees meer ervaringen op de pagina Hoe afvallen?