1. Naar de navigatie
  2. Naar de content

Ervaringen van Angelique Bakker

Angelique Bakker

"Ik ben nu vijf kilo lichter, dat merk je! En dat voor iemand die nog nóóit heeft gelijnd."

Angelique Bakker is adjunct directeur bij Kaaij Group. Ze vertelt: "Ik ben ondertussen vijf kilo lichter, dat merk je! En dat voor iemand die nog nóóit heeft gelijnd. Elk uur eten is goed vol te houden, ik heb geen hongergevoel. Mijn lichaam begint nu zelf aan te geven wanneer het uur voorbij is en dus tijd om iets te eten."

Fit gevoel en lichter

“Ik ben met het bedrijfsprogramma gestart om nog lekkerder in mijn vel te zitten: met een fit gevoel en een paar kilo lichter. Ik ben niet veel te zwaar maar het wordt elk jaar een beetje meer. Dat is nu genoeg geweest!"

Therapie rustig afbouwen

"Ik vind het belangrijk om geen jojo-effect te krijgen. Daarom ga ik de therapie rustig afbouwen. De therapeute gaat mij hierbij begeleiden. Ik ben sowieso heel tevreden over de begeleiding. Als ik bijvoorbeeld een vraag stel via sms of whatts app krijg altijd heel snel het antwoord of een tip terug.”

Iets voor uw organisatie?

Bent u benieuwd wat het bedrijfsprogramma van de Praktijk voor persoonlijke vitaliteit met VP3-voedingsproducten kan betekenen voor uw organisatie? Neem voor meer informatie contact op met 0646813860.

Lees het volledige artikel

Lees het volledige artikel over het bedrijfsprogramma bij Kaaij Group.