1. Naar de navigatie
  2. Naar de content

Ervaringen van Bianca Gelderblom

"Door het goed aanpassen van mijn normale dagelijkse voeding, na het dieet, blijf ik mooi op gewicht."

Bianca vertelt: "Ik ben psycho-balans en energetisch therapeut en kreeg op een dag een client met schildklierproblematiek. Zij vertelde over de stofwisselingstherapie van de Praktijk voor persoonlijke vitaliteit met VP3-producten, en ik zag haar steeds dunner worden. Door het stimuleren van de schildklier en de stofwisselingstherapie steeg haar verbranding extra en viel ze veel af.

Goed en vriendelijk geholpen

Zelf voelde ik me ook al een tijd niet lekker fit meer. Door drukte en onregelmatig en ongezond eten was ik in een paar jaar 10 kilo aangekomen en begon langzaam te beseffen dat deze therapie misschien ook wel eens iets voor mij zou kunnen zijn. Vooral het 'geen honger' hebben en de begeleiding/metingen in het traject spraken mij erg aan. Ik ben met goede moed begonnen en werd erg goed en vriendelijk geholpen.

Bianca Gelderblom10 kilo afgevallen
Ik ben in korte tijd 10 kilo afgevallen en nu weer op een goed gewicht van 60 kilo. Door het goed aanpassen van mijn normale dagelijkse voeding, na het dieet, uitgezocht door de therapeute, blijf ik mooi op gewicht.  Ik ga af en toe naar de Praktijk om alles te laten meten, als check.

"Het 'geen honger' hebben, sprak mij erg aan"

Veel meer energie
Ik ben niet zo'n sportschooltypje maar als het mooi weer is dan skeeler ik nu een half uur na het avondeten en anders op de crosstrainer. Doordat ik meer energie heb gekregen kan dat nu ook.
Bianca Gelderblom, Praktijk Cureris, www.cureris.nl

Complimenten
Ik krijg veel complimenten over mijn 'lijntje' en ik verwijs mensen graag door die op een goede en veilige manier af willen vallen."

Meer ervaringen

Lees meer ervaringen op de pagina Hoe afvallen?