1. Naar de navigatie
  2. Naar de content

Hoe afvallen? Ervaringen met VP3

Op de vraag ‘Hoe afvallen?’ vindt u de meest verschillende antwoorden. Wat zijn de ervaringen met VP3?

Ziet u door alle diëten het bos niet meer? Denkt u ook: ‘afvallen afvallen, maar hoe?’ Lees dan de ervaringen van enkele van onze cliënten. Hieronder vatten wij de reacties samen op een aantal punten met als centrale thema 'hoe afvallen'.

Patricia: "goede begeleiding"

Patricia van Motman vertelt: “Met steun en tips van mijn therapeut bij de Praktijk heb ik mijn dagelijkse manier van eten blijvend veranderd. Ik ben kleinere maaltijden gaan eten, vaker over de dag verspreid. Dit past bij mijn lichaam en zo blijf ik zonder honger op gewicht.”

Een blijvend resultaat? Dat kunnen en willen wij niet garanderen! Samen stellen we realistische doelen en ook na de therapie staan wij altijd voor u klaar, bijvoorbeeld als u bent aangekomen. Sommige van onze clienten hebben - blijvend - behoefte aan zeer intensieve begeleiding, anderen veel minder.

Hoe afvallen? Lees meer ervaringen van Patricia

Lisette: "advies over gezondheid"

Lisette van der Linden vertelt: "Mijn bloeddruk is standaard aan de lage kant en tijdens het VP3-programma daalde dit verder. Het was prettig dat ik mijn consulente hierover direct kon bellen voor advies." De begeleiding bij de praktijk is in handen van ervaren therapeuten met een medische achtergrond.

Hoe afvallen? Lees meer ervaringen van Lisette

Angelique: "elk uur iets eten"

De stofwisselingstherapie van de praktijk gaat uit van één principe: eet elk uur een maaltijd uit het assortiment van VP3-producten. Of zelfs vaker als u toch nog honger heeft. Het gaat erom dat u regelmatig een kleine maaltijd eet. Dit versnelt de stofwisseling.

Angelique Bakker vertelt hoe dit haar bevalt: "Elk uur eten is goed vol te houden, ik heb geen hongergevoel. Mijn lichaam begint nu zelf aan te geven wanneer het uur voorbij is en dus tijd om iets te eten."

Hoe afvallen?
Lees meer ervaringen van Angelique

Will: "het gaat om motivatie"

Is de stofwisselingstherapie een wondermiddel? Will van Eijk benadrukt: “Als je het goed volgt, werkt het. Je hoeft geen boodschappen te doen, je hoeft niet te koken en je kunt het overal gebruiken. Het gaat dus heel erg om motivatie. Je moet het jezelf gunnen! Ik houd mijn motivatie hoog door de consulten.

Hoe afvallen? Lees meer ervaringen van Will

Dirk: "stabiele bloedsuikerspiegel"

Dirk van der Kaaij vertelt over zijn ervaringen met het VP3-programma: “Vier weken heb ik het fulltime gevolgd en daarna nog twee weken in de afbouwfase. Op deze manier ben ik tien kilo kwijtgeraakt en heb ik kunnen overstappen naar minder zware diabetesmedicijnen. Dit uiteraard in goed overleg met mijn huisarts."  De therapeuten :bemoeien" zich niet met medicatie die door u eigen arts zijn voorgeschreven. 

Hoe afvallen? Lees meer ervaringen van Dirk

Esmaa: "veel tupperwarebakjes"

Tot slot biedt ook Esmaa Alariachi enkele tips voor mensen die willen afvallen met de stofwisselingstherapie van de Praktijk voor persoonlijke vitaliteit: “Motivatie, geduld en discipline. En natuurlijk een grote tas plus veel tupperwarebakjes, want je sleept heel wat mee als je elk uur eet!”

Hoe afvallen? Lees meer ervaringen van Esmaa

Hoe afvallen: meer informatie

Wilt u van gedachte wisselen of meer informatie over afvallen met het VP3-programma? Kijk eens rond op deze website en neem gerust contact met ons op.