1. Naar de navigatie
  2. Naar de content

Ervaringen van Lisette van der Linden

"Toen ik startte met het VP3-programma wilde ik dertien kilo afvallen. Twaalf weken later was het gelukt!"

Lisette van der Linden is manager sales bij FresQ Red Star BV. Ze vertelt: "Mijn bloeddruk is standaard aan de lage kant en tijdens het VP3-programma daalde dit verder. Het was prettig dat ik mijn consulente hierover direct kon bellen voor advies. Nadat zij ruggespraak had gehouden met de arts adviseerde zij om een homeopathisch middel te gaan gebruiken. Een prima tip, want mijn bloeddruk kreeg snel weer een gezonde waarde."

Veel meer volkorenproducten

"Ik heb het VP3-programma eerst zes weken fulltime gevolgd en daarna zes weken afgebouwd. Tijdens de afbouwfase heb ik tips gekregen over voeding, en handige eetschema’s. Zo eet ik nu veel meer volkorenproducten, zeker bij tussendoortjes. En over een maand heb ik nog een afsluitend gesprek. Ik ben heel tevreden met het resultaat. Het programma is een investering in mijn gezondheid en vitaliteit.”

Lees het volledige artikel

FresQ Red Star BV is onderdeel van de Kaaij Group. Lees het volledige artikel over het bedrijfsprogramma bij Kaaij Group.

 

Iets voor uw organisatie?

Bent u benieuwd wat het bedrijfsprogramma van de Praktijk voor persoonlijke vitaliteit met VP3-voedingsproducten kan betekenen voor uw organisatie? Neem voor meer informatie contact op met 0646813860.